29 juli 2024

Prachtige voorstellingen van het openluchtspel!

We kijken trots terug op prachtige voorstellingen van ons openluchtspel ‘Achter ’t net visken’!! Dit kan natuurlijk niet zonder de inzet van de spelers, de vrijwilligers, muziek en natuurlijk het publiek!! Iedereen bedankt en tot de volgende keer in onze Koele!🙂  

Lees meer
28 juli 2024

Nog enkele kaarten slotavond zo 28 juli

Vanavond is de (uitgestelde) slotavond van het openluchtspel. Er zijn nog enkele kaarten aan de kassa verkrijgbaar (hoofdingang)

Lees meer
27 juli 2024

Openluchtspel verplaatst naar zo 28 juli

Helaas zijn we er uitgeregend vanavond met het openluchtspel. U kunt morgenavond (zo 28 juli) met de kaartjes van vanavond weer naar binnen.  

Lees meer
20 juli 2024

Openluchtspel “Achter t net visken’ in volle gang

Het openluchtspel “Achter t net visken ‘ is in volle gang. Nadat vanwege de weersomstandigheden de première een dag later werd, zijn we inmiddels aan gekomen bij de 5e voorstelling, vanavond. Met alle vrijwilligers wordt er voor gezorgd dat een volle tribune kan genieten van het schouwspel op deze mooie locatie. De reacties van het […]

Lees meer
13 juli 2024

Vanavond (za 13 juli) gaat door!

De voorstelling van vanavond gaat gewoon door!! Welkom op de premièreavond!

Lees meer
12 juli 2024

Openluchtspel vr 12 juli afgelast

Vanwege de weersomstandigheden hebben we besloten de voorstelling van vanavond NIET door te laten gaan. Degene die een kaartje heeft voor vanavond, kan deze ruilen voor een andere avond waarvoor nog kaarten beschikbaar zijn. U kunt hiervoor contact opnemen met Infocentrum Markelo (0547-760015)  

Lees meer